9.11.2017

Kütahya Belediyesi tarafından yapılan 1453 Toplu Konut İnşaatı hızla devam ediyor. 1453 Toplu Konut İnşaatını Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte gezen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Parmakören Mahallesinde mevcut 300 dönüm arazi üzerine 72 bloktan oluşacak olan ve 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde 1453 adet daire bulunmaktadır. Bu yapıların içerisinde; 1 adet pasaj, 1 adet ticari merkez, tenis kortları, futbol, basketbol, voleybol sahaları ve halı saha ile birlikte 2 adet su deposu ve açık otopark olacak.

300 dönümlük arazide kurulan Parmakören 1453 Toplu Konut projesinin, 280 milyon TLye mal olduğunu belirten Başkan Saraçoğlu, Kütahya da yeni bir şehir doğuyor. İnşaat kalitesi ve yapısı ile şuana kadar yapılan inşaatların üzerinde bir kalite gözeterek bu projemizi gerçekleştiriyoruz, dedi.