9.11.2017

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, okul ziyaretleri kapsamında Yunus Emre İlkokulu ve Ortaokulu yönetimi, öğretmen ve öğrencileri ile bir araya geldi.

Eğitim ve öğretimin önemine değinen Başkan Saraçoğlu, öğrencilere her gün kitap okumalarını tavsiye etti. Başkan Saraçoğlu; Ülkemizin kalkınması ve daha geniş ufuklu gençler yetiştirmemiz için, kitap okuma alışkanlığını daha bu yaşlarda alışkanlık haline getirmeniz gerekiyor. Kitap okumak insan hayatını her yönüyle zenginleştirir. Güncel hayatta yaşananları farklı bakış açılarıyla görmemizi sağlar. Zaten bizim kitabımız olan Kur´an-i Kerim´in ilk emri de Okudur. Sizin ufkunuzun geniş olması,Ülkemizin geleceği açısından çok önemli. Çünkü sizler geleceğimizin teminatısınız, dedi.

Kütahya Belediyesinin yaptığı çalışmalar hakkında da öğrencileri bilgilendiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, daha sonra öğrencilerin merak ettikleri soruları cevaplandırdı.