10.11.2017

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahyaspor Tesisleri'ne giderek Futbolcu, Teknik heyet ve yönetime ziyarette bulundu.

Toplantı salonunda yönetici, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Saraçoğlu, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Teknik Direktör Gürkan Zoraya görevinde başarılar diledi.
Futbolcularla yaptığı toplantıda Kütahyaspor sadece şehrimizin değil, tüm ilimizin güzide bir takımıdır diyen Başkan Saraçoğlu; Herkesin ve her kesimin bu takımın yanında olması, destek vermesi gerekir. Biz size güveniyoruz ve her zaman sizlerin arkasındayız. Bugüne kadar beklenmedik bazı puanlar kaybedildi, bizler de sizler de üzgünsünüz, ama buna bir iş kazası diyelim. Önümüzde bu pazardan itibaren yeni maçlar var. Artık her maçı final niteliğinde değerlendirip kazanmamız gerekiyor. Önümüzde ki maçlar için başarılar diliyorum, dedi.

Daha sonra futbolculara tatlı ikram edildi. Futbolcularda hep birlikte başarı için söz verdiler. Kütahyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Tekdemir bu desteğinden dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'na yönetim olarak biz de teşekkürlerimizi sunuyoruz, dedi.