16.11.2017

Sanatsal ve kültürel etkinliklerle Kütahyadaki sosyal yaşamı renklendiren, Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen komedi türünde ki Karanlıkta Komedi tiyatro oyunu Hezar Dinari Kültür Merkezin de sahne aldı.

Elektriklerin kesildiği anda yaşanılanların anlatıldığı iki perdelik komediye tiyatro severler büyük ilgi gösterdi.

Kütahyalıların tiyatroya doyduğu gösteride, Karanlıkta Komedi tiyatro oyununu sahneye koyan ve yöneten Barış Can Çelik, Kütahyada böylesine güzel bir oyunu sahneye koymaktan büyük bir mutluluk duyduklarını vurguladı.

Oyun sonunda tiyatro sanatçıları, Kütahya Belediyesinin Kültürel Belediyecilik anlayışıyla ve tiyatro verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna teşekkür ettiler.

Daha sonra Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Kölgeli, Ali İhsan Ertaş ve usta oyuncuları performansından dolayı tebrik ederek, günün anısına çini tabak hediye ettiler.