18.11.2017

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, yerli otomobilin Kütahyada üretilmesi için başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

Başkan Saraçoğlu, sosyal medyada oluşturulan bir grubun yöneticileri tarafından, kent merkezi Sevgi Yolu üzerinde açılan kampanya standını ziyaret etti.
Grubun yöneticisi Kenan Uzman ve diğer görevlileri tebrik eden Başkan Kamil Saraçoğlu, "Yerli otomobilin Kütahyada üretilmesine talibiz. Zafer OSBdeki alanımızda yerli otomobil üretecek firmaya bütün imkânlarımızla destek olmaya hazırız" dedi

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Öncelikle yerli ve milli otomobili ülkemizin üretecek olması gerçekten bizi gururlandırdı, heyecanlandırdı. Bununla ilgili olarak yapılan üretim merkezlerinden birinin de Kütahya olması noktasında vatandaşlarımızı imza kampanyasına destek verdik. Kütahyamızın gelişmesi, tarihi ve kültürel etkinliklerinin yanında sanayisinin de biraz daha ön plana çıkması Kütahya'yı istenilen noktaya getireceğini düşünüyoruz." diye konuştu.

Kampanyaya bütün Kütahya'nın destek vermelerini istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İşte biz bugün buradan sesleniyoruz ve talep ediyoruz. Yerli Otomobil Kütahya'da üretilsin diyoruz dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, yerli otomobilin Kütahyada üretilmesi için açılan kampanyaya imza atarak destek verdi.