22.11.2017

Kütahya Belediye Meclisi, 4.Dönem 10.Olağan 2.Birleşim toplantısı Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Meclis Başkanı Kamil Saraçoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.
Zafer Kalkınma Ajansı Proje Geliştirme ve Uygulama Birim Başkanı İskender Cem Leblebici, UNESCO Yaratıcı Şehir Ağı ve unvanı, yapılan çalışmalar, kazanımlar ve potansiyel kazanımlar, yaratıcı şehirler ağı yürütme mekanizması, izleme ve değerlendirme süreci, projeler ve eylem planı hakkında Meclis üyelerine sunum eşliğinde bilgilendirdi.
Daha sonra Belediye Meclisi, 02.11.2017 tarih ve 271 sayılı kararıyla Plan ve Bütçe komisyonuna havale edilen 2018 Mali Yılı ve takip eden iki yıla ait Belediye bütçesinin görüşülmesi konusu görüşülmüştür.

Toplantıya; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyelerimiz ve Daire Müdürlerimiz katıldı