23.11.2017

Medya HD yayın kuruluşunun ülke çapında yaptığı anket ve oluşturulan jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda alanında başarılı olmuş kişi ve kuruluşlara verilen Altın İmza Başarı Ödülü töreni Ankara The Green Park Hotelde gerçekleşti.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna ödülünü Medya HD Genel Yayın Yönetmeni ve Jüri Komite Başkanı Tayfun Canlı tarafından verildi. Altın İmza Başarı Ödülüne layık görülmesine teşekkür eden Başkan Saraçoğlu Yetim Gülerse Dünya Güler ve diğer Sosyal sorumluluk projelerimizden ödül alsakta bizim için Çini çok önemli. Çininin başkenti Kütahyadan hepinize selamlar getirdik.
Bizim yaklaşık 2 yıldır bir çalışmamız vardı. Bunun neticesinde UNESCOda Çini dalında Yaratıcı Şehirler Ağına girmiş bulunmaktayız. Bu gurur Türkiyenin, bu gurur Kütahyanın. Türkiye de UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağında Gastronomi dalında sadece Gaziantep vardı. Bu sene yine Gastronomi dalında Hatay, tasarım dalında İstanbul ve Kütahya ile birlikte 4 Şehir olduk. Kütahyamızın geleceği için çok önemli bir işe imza attık. Ben burada bulunan bütün konukları Şehrimize el sanatlarımızı görmeye, Sanatçılarımızın eserlerini görmeye hepinizi davet ediyorum. Bu organizasyonda emeği geçen ve gerçekleştirdiğimiz projeleri ödül ile süsleyen Medya HD ekibine teşekkür ederek yayın hayatında başarılar diliyorum, dedi.
Medya HD yayın kuruluşunun düzenlemiş olduğu Altın İmza Başarı Ödüllerinde; Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Chp İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Chp Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Türkiye Ampute Milli Takımı Teknik Adamı Uğur Özcan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Adıyaman Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Nevşehir Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Denizli Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Zonguldak Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Ata Şehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Bahçeşehir ve Uğur Okulları Kurucusu Murat Kahriman,Belediye Başkanlar Birliği Genel Başkanı Hüseyin Erer, Belediye Başkanlar Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır ve Kültür Bakanlığı Sanat Yönetmeni Necmettin Akben gibi birçok siyaset, sanat, spor dünyasından ismin ödül aldığı Medya HD Altın İmza Başarı Ödüllerinde Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Yetim Gülerse Dünya Güler ve Sosyal sorumluluk projelerinden Altın İmza Başarı Ödülüne layık görüldü.