28.11.2017

Kütahya Belediyesi tarafından kültürel ve sanatsal etkinlikler çerçevesinde düzenlenen Mevlid Kandili Özel programı düzenlendi
Sunucu ve Tasavvuf Müziği Sanatçısı Necip Karakaya'nın sunuculuğunu yaptığı Mevlid Kandili Özel programında şair Dursun Ali Erzincanlı sevenleriyle bir araya geldi.
Necip Karakayanın Tasavvuf Müziği konseri sunduğu, Dursun Ali Erzincanlının şiirler seslendirdiği gecede katılımcılar huzur dolu anlar yaşadı. Gecenin sonunda, Vali Ahmet Hamdi Nayir ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dursun Ali Erzincanlı ile Necip Karakayaya teşekkür ederek günün anısına çini tabak hediye etti.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile eşi Aysel Saraçoğlu, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.