29.11.2017

2 Eylül 2015 günü 100. Yıl Mahallesindeki çatı yangınına müdahale ettiği sırada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan itfaiye erimiz Ömer Türkün oğlu Burhan Türkü Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu doğum gününde yalnız bırakmadı.
Başkan Saraçoğlu, Doğum günün kutlanacağından haberi olmayan Şehit İtfaiye eri Ömer Türkün oğlu Burhan Türk için makam aracını tahsis etti. Okul çıkışında sürpriz bir şekilde Belediye Başkanın makam aracı ile alınan Burhan Türkü Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu karşıladı. Başkanlık makamının kendisi için süslendiğini gördüğünde Burhan ve Ailesi şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Doğum günü pastası kesilmesinin ardından Okul takımına kaleci olarak seçilen Burhan Türke Başkan Saraçoğlu tarafından Kaleci eldiveni ve krampon hediye edildi.
Bu sürpriz doğum günü kutlamasına Burhan Türkün sınıf arkadaşları, öğretmeni, Annesi ve kardeşi ve Babasının itfaiyeci arkadaşları katıldı. Başkan Saraçoğlu ile bol bol fotoğraf ve selfie çekip sohbet eden çocukların Başkanlık makamında fotoğraf çekinmeleri de dikkatlerden kaçmadı.