30.11.2017

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu okul ziyaretlerini sürdürüyor. Her fırsatta öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Saraçoğlu Okul ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret etti.

Okul ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret eden Başkan Saraçoğlu, öğrencilere eğitimin önemini anlatarak dil öğrenin tavsiyesinde bulundu. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı ziyarette çocuklar hem başkan Saraçoğluna isteklerini söyledi hem de bir Belediye Başkanıyla sohbet etmenin heyecanını yaşadı.

Başkan Saraçoğlu, çocuklarla bol bol fotoğraf çektirirken daha sonra okul yönetimi ve öğretmenlerle görüştü. Öğretmenlerden öğrenciler ile ilgili bilgiler alan Başkan Saraçoğlu, Öğrenciler bizim geleceğimiz. Bizler onları nasıl yetiştirir ve geleceğe hazırlarsak o şekilde yetişecekler. Burada en büyük görev ve sorumluluk sizlerin omuzlarında. Bu konuda bizler de şehrin yöneticileri olarak üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum dedi.