6.12.2017

Nene Hatun Anaokulu Öğretmen ve Öğrencileri Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret ettiler.

Nene Hatun Anaokulu Balıklar Sınıfından minik öğrencilerin eğlenceli dakikalar geçirdiği ziyarette Başkan Saraçoğlu çocuklara oyuncak hediye etti. Nene Hatun Anaokulu yöneticileri okul hakkında Başkan Saraçoğluna bilgiler vererek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, geleceğimizin teminatı olan minik öğrencileri her zaman ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Onların yüzlerinde ki mutluluk bizim kalbimizi ısıtıyor. Onların büyümesi ve gelişiminde siz öğretmenlere de büyük iş düşüyor. Sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum, dedi.