13.12.2017

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Dumlupınar Üniversitesi iş birliği ile Türkçe Ana Bilim Dalı 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan 'Vazomatik' adlı tiyatro oyunu Hezar Dinari Kültür Merkezinde tiyatroseverlerle buluştu.

Yoğun katılım sağlanan Tiyatro oyununun ardından Protokol üyeleri tarafından öğrencilere hediyeleri verildi.

Doç. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal'ın yazıp yönettiği, Kütahya'nın tanıtıldığı oyunu Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.