15.12.2017

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Kütahya Belediyesini ziyaret etti.

Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Kütahyaya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kayaya Kütahya Belediyesi'nin il genelinde gerçekleştirdiği yatırımları anlatarak bilgiler verdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya da Belediyelerimizin şehirlerimizde yaptığı yatırımları çok önemsediklerini söyleyerek, Kütahya Belediyesinin yapmış olduğu başarılı projeler için Başkan Saraçoğlunu tebrik etti.

Ziyaret sonrası Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu günün anısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kayaya hediye taktim etti.