15.12.2017

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu her Cuma Halk günü toplantılarında vatandaşları ile bir araya geliyor. Minik İzem İrepte Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile tanışma isteğini Halk günü toplantılarında ulaşmış oldu.

Atatürk İlk Okulunda okuyan İzem İrep uzun süredir Başkan Saraçoğlu ile tanışmak istemiş ve Ailesini Belediye ye getirerek de Halk gününde Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile tanışma fırsatı buldu. Oldukça heyecanlı olan İzem, Başkan Saraçoğlu ile bir süre sohbet ederek isteklerini iletti.

Ziyaretten oldukça mutlu olan Başkan Saraçoğlu; Zaman zaman minik hemşehrilerimiz ile tanışıp sohbet ediyoruz. İzem de oldukça zeki bir çocuk. Onun bu tanışma heyecanı bizi daha çok motive etti ve mutlu olduk. Ziyareti için İzeme ve ailesine teşekkür ediyorum, dedi.

Ziyaret sonrası Başkan Saraçoğlu İzeme eğitici setler, kitap ve oyuncak hediye etti.