21.12.2017

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, okul ziyaretlerini sürdürüyor.

Okul ziyaretleri kapsamında Kütahya Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Başkan Saraçoğlu, okul yönetimi ve öğrenciler tarafından karşılandı.

Gelecek nesillerimizin sağlam olması için okulda alınan eğitimin çok önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, öğrencilere bol bol kitap okumalarını ve en az bir yabancı dil öğrenmelerini tavsiye etti. Kitap okumanın hayata karşı bakış açısını değiştireceğini söyleyen Başkan Saraçoğlu; Bu konuda öğretmenlerinizden destek alın. Size uygun önerdikleri kitapları okuyun. Günde en az bir saat kitap okusanız kelime dağarcığınız genişler. Ben eğitim ve öğretim hayatınızda sizlere başarılı olmanızı temenni ediyorum, dedi.

Daha sonra öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplandıran Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu toplantı sonrası günün anısına Kütahya Lisesi okul yönetimi ve öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.