25.12.2017

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri devam ediyor. Her ay birbirinden değerli sanatçı, oyuncu ve akademisyenleri Şehrimizde ağırlayarak Kütahyayı Kültür Sanatta Marka Şehir haline getiriyoruz.

Mehmet Zeyd Yıldızın sunumu ile Hatıralarla 2. Abdulhamid Hanın anıldığı programa, Payitaht dizisinin Tahsin Paşa karakteri olarak tanıdığımız Bahadır Yenişehirlioğlu konuşmacı olarak katıldı
2. Abdülhamid Han'ın birçok zamanına şahitlik etmiş olan Tahsin Paşa'nın Hatıralarını aktaran Bahadır Yenişehirlioğlu, Diplomatik zekası, siyasi başarıları, ileri görüşlülüğü, mümtaz şahsiyeti ve ilkeli duruşuyla yakın tarihimizin en önemli karakterlerinden olan 2. Abdülhamid Han'ı anlattı.

Dizide Tahsin Paşa karakterini canlandıran Bahadır Yenişehirlioğlu içten ve samimi sohbetleriyle dizinin yakın takipçilerinden ve hayranlarından büyük ilgi gördü. Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirilen söyleşide Bahadır Yenişehirlioğlu hayranlarına kitaplarını da imzaladı.

Vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdiği program sonrası Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, konuşmacı Mehmet Zeyd Yıldız ile Bahadır Yenişehirlioğluna teşekkür ederek günün anısına hediye takdim ettiler.