25.12.2017

Kütahya da yapılması planlanan Külliye çalışması sebebi ile Nevşehire giden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Nevşehir de yapılan Külliye binasını yerinde inceledi.
Nevşehir Külliyesini yerinde inceleyen Başkan Saraçoğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünverden Külliye projesi hakkında bilgiler alarak, Nevşehir Külliyesi içerisinde bulunan 12.000 kişilik Cami, Kütüphane, Konferans Salonu, Kadın Erkek taziye evi, otopark alanı Kitap satış birimi, İmarethane gibi yerleri inceledi.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Nevşehir Belediyesi tarafından tamamlanan hizmet alanları ile halen devam eden yatırım merkezlerini de inceledi.
Nevşehir Belediyesi Spor Kondisyon Merkezi, Nevşehir Belediyesi Hizmet Binası inşaatı ve Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezini de gezen Başkan Saraçoğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünverden çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver daha sonra ziyaretin anısına Avanos el sanatları ürünlerinden Anfora ile kendi yazdığı Damat İbrahim Paşa ve Nevşehir isimli kitabını takdim ederken, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluda Belediye Başkanı Ünvere Kütahya Çinisi takdim etti.
Ziyarette Başkan Saraçoğluna, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık eşlik etti.