3.1.2018

Kütahya Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı, 02.01.2018 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisimiz, UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Komisyonunun istek ve kriterleri doğrultusunda yapılacak iş ve işlemler konusu, Belediye Meclisimizin 02.11.2017 tarih, 296 sayılı kararıyla şartlı onaylanan, Kül döküm Sahası alanı olarak hazırlanan imar planına, askı süresi dahilinde yapılan itiraz konusu, ll. sayılı Boş Kadro Değişiklik cetveli konusu, isimsiz sokaklara isim verilmesi ve imar planı değişiklikleri konuları görüşülmüştür.

Toplantıya; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri katıldı Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.