3.1.2018

Kütahya Mehmet Akif İnan Ortaokulu, Su Elçileri Eğitimi ve Farkındalığın Artırılması Projesi kapsamında Türkiye genelinde ilkokul ve ortaokullara yönelik düzenlenen Su Elçileriyiz Suyun Bekçileriyiz konulu yarışmada resim dalında üçüncülük elde etti.
Yarışmadan dereceyle dönen Kütahya Mehmet Akif İnan Ortaokulu öğrencilerinden Zeynep Güngör ile Ömer Halisdemir Resim Sergisinde eserleri sergilenen öğrencilerden Helen Sude Durukan ve Mehmet Akif İnan Ortaokulu Müdürü İsmail Güven ile Resim Öğretmeni Fatma Baydar Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette, geçtiğimiz günlerde açılışı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve il protokolü tarafından yapılan Ömer Halisdemir konulu resim sergisinde beğeniye sunulan Başkan Saraçoğlunun portresini hediye olarak takdim ettiler.