4.1.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu okul ziyaretlerini sürdürüyor. Her fırsatta öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Saraçoğlu Okul ziyaretleri kapsamında Tavşanlı İlçesinde bulunan Balıköy İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti.
Okul ziyaretleri kapsamında Tavşanlı İlçesinde bulunan Balıköy İlkokulunu ziyaret eden Başkan Saraçoğlu, okul yönetimi ve öğrenciler tarafından karşılandı.
Öğrencilere her fırsatta kitap okumanın ve yabancı dil öğrenmenin önemine değinen Başkan Saraçoğlu, kitap okumak sizlerin ufkunu genişletecektir. Hayata karşı bakış açınızı değiştirmenize yardımcı olacaktır.
Her kelime, her sözcük sizi daha iyi eğitir. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Ülkemizin geleceği, çocuklarımızın ve gençlerimizindir. Bizler buna yürekten inanıyoruz.
Çevre temizliğinin de önemine değinin Başkan Saraçoğlu; Çevremizi temiz tutmak büyük küçük hepimizin görevi. Siz küçükler bu konuda bazı büyüklerden daha duyarlısınız ve büyükleri de uyarmanız gerekir. Yere çöp atan bir amca teyze görürseniz onlara çöp kutularını gösterin. Sizin için yapılan parkları korumanız da çok önemli. Çünkü sizler için yapılan her park hem şehrimizi estetik açıdan daha güzel gösterir, hem de siz küçük vatandaşlarımızın eğlenmesi için güzel bir yapıdır dedi.
Konuşmalarının ardından öğrencilerin sorularını cevaplayan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.