8.1.2018

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Sanatsal ve Kültürel Etkinliklerle Kütahyadaki sosyal yaşamı renklendiren Kütahya Belediyesi tarafından " Kadın ve Aile Semineri" programı kapsamında "Ben Olmaktan Biz Olmaya, Mutlu Evliliğin Anahtarları" konulu konferans düzenlendi.

Hezar Dinari Kültür Merkezinde Çocuk ve Aile Terapisti Uzman Psikolog Kudret Eren Yavuzun sunduğu programın konuğu Eğitimci Yazar Nurten Ceceli Alkan oldu.

Evlilik birliği nasıl oluşturulur? Evlilikte kültür farlılıklarıyla nasıl baş edebiliriz? Evliliklerimizi nasıl güçlendirebiliriz? Evliliklerde gelin kayınvalide ilişkilerinde çatışmalarda çözümler nasıl üretilir? Gibi soruları cevaplandıran Çocuk ve Aile Terapisti Uzman Psikolog Kudret Eren Yavuz ve Eğitimci Yazar Nurten Ceceli Alkan daha sonra seyircilerin merak ettikleri soruları cevaplandırdılar.

Program sonrası Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunun eşi Aysel Saraçoğlu, günün anısına Çocuk ve Aile Terapisti Uzman Psikolog Kudret Eren Yavuz ve Eğitimci Yazar Nurten Ceceli Alkan a çini tabak hediye etti. Program hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.