12.1.2018

Yeni yılda da Kütahya Belediyesi Kültür Sanat etkinlilerine doludizgin devam ediyor.
Kütahya Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlemiş olduğu Anadolu'yu Mayalayanlar Programı, M.Fatih Çıtlak sunumu ile gerçekleştirildi.

Bir marka haline getirdiğimiz Anadoluyu Mayalayanlar programlarımız bu ay Fatih Çıtlakın sunumu ile Nereden geldik nereye giriyoruz? Yaşantımızda yaptığımız hatalar neler? gibi soruları cevaplandıran M.Fatih Çıtlak söyleşisinde Hadisi Şerifler ile örnekler verdi. Bu mayayı bu topraklara çalan ve bugünlere taşıyanlar kimlerdir? Gibi sorular yanıtladı.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleşen Anadolu'yu Mayalayanlar Programına çok sayıda vatandaşımız katıldı. Programın sona ermesinin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, konuşmacı M.Fatih Çıtlaka teşekkür ederek günün anısına çini tabak hediye etti