12.1.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhasekiyi ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Saraçoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği ile bitirilen ve hizmete açılan Atık Su Arıtma Tesisine vermiş olduğu desteklerden dolayı Bakan Özhasekiye teşekkür etti.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de, Kütahyaya böyle bir tesisin kazandırılmasında Bakanlığımızın da destekleri olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Kütahyaya yapılacak her yatırımda desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Milletvekillerimizin tesisin açılı için Kütahyaya davet ettikleri Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Şubat ayı içerisinde Kütahyaya bir ziyaret planladıklarını ve tesisin açılış törenine katılacağını bildirerek, Kütahya Belediyesinin başarılı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunu tebrik etti.
Ziyarette ayrıca Kentsel Dönüşüm, Kentsel dönüşüm sebebi ile inşaatı devam eden 1453 konut projesi ve Katı Atık Bertaraf ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında Bakan Özhaseki ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ziyaretinde Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı ile Ahmet Tan ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu bulundu.