15.1.2018

KÜTAHYA BELEDİYESİ JİMNASTİK ETKİNLİĞİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Spora ve Sporcuya her zaman destek olan Kütahya Belediyesi Jimnastik etkinliği düzenlendi.
Kütahya Belediyesi tarafından kurulan Kütahya Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünce, Kütahya Belediyesi Jimnastik Spor Takımı Sera Avm de Jimnastik gösterisi düzenledi.
Jimnastiğin bütün sporların ana branşı olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Jimnastik Spor Kulübündeki çocuklarımız üç yıldır Belediyemiz bünyesindeki Spor Müdürlüğümüz vasıtasıyla Belediye bünyesinde çalışıyorlar. Jimnastik Spor dalı ile ilgili otuzun üzerinde çocuğumuz var. Ama tüm Belediye bünyesinde spor branşlarında iki yüzü aşkın sporcu yetiştiriyoruz ve destekliyoruz. Geleneksel Spor Dallarımızdan Okçuluk, At Yarışları bunlarda inşallah yaz sezonunda devam edecek.
Başkan Saraçoğlu; Yüzme Bilmeyen Çocuğumuz Kalmasın Projesi kapsamında 3 yüzme havuzunun yapım aşamasında olduğunu ve en kısa zamanda hizmete açılacağını ifade etti.
Etkinliğin ardından Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Sporcuları tebrik ederek sinema bileti ve yemek menüsü ile ödüllendirdi.
Jimnastik etkinliğine Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık ile Fatih Kölgeli ve Kütahyalılar yoğun ilgi gösterdi.