16.1.2018

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamın yetişkin tiyatrosunda bu ay tiyatro Hakan Bilgin'in yönettiği, Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil oyunu ile devam etti.
Hakan Bilgin, Fırat Çöloğlu, Fatih Ateş Uçan, Güral Korur ve Elif Çelik gibi ünlü isimlerin yer aldığı Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil oyunu Hezar Dinari Kültür Merkezinde sergilendi.
Performansları ile göz dolduran oyuncular oyun seyircilerden büyük beğeni aldı.
Oyun sonrası Vali Ahmet Hamdi Nayir ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, tiyatro sanatçılarının her birini tebrik ederek günün anısına çini tabak hediye etti. Tiyatro oyununu izlemeye gelen hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Saraçoğlu, Kültür Sanat faaliyetleri ile Kütahyalıları buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde sergilenen Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil oyununa Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bülent Tatkan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, bazı daire müdürleri, ile çok sayıda vatandaş izledi.