16.1.2018

Kütahya Belediyesi vatandaşlarımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek adına araç filosuna yenilerini ekledi.
Araçların tanıtılması esnasında basın mensuplarına bilgiler veren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Göreve geldiğimiz günden itibaren araç parkımızı genişletme noktasında önemli adımlar attık ve bunun devamı olarak da bugün itibariyle tanıtımını yapmış olduğumuz 7 aracı Kütahya Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğüne kazandırmış bulunmaktayız. Son zamanlarda gündemde olan Büyükşehir, Bütünşehir olma noktasında da tüm İlimize hizmet edebilecek araç parkını oluşturma gayreti içerisindeyiz. Hemşehrilerimize daha iyi şartlarda daha hızlı hizmet sunabilmek amacıyla şuana kadar 2014 ve 2017 yılları arası 2018 i de dahil edersek toplam 79 üst düzey aracı Kütahya Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğüne kazandırdık ve önümüzdeki dönem inşallah yeni araçları da araç filomuza kazandırmaya devam edeceğiz. Yeni alınan araçlarımızın Belediyemize, hemşehrilerimize, Kütahyamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.
Kütahya Belediyesi Araç filosuna dahil olan araçlar;
İTFAİYE
1 ADET NİSSAN NAVARA 4X4 İTFAİYE ARACI
SU İŞLERİ
1 ADET NİSSAN NAVARA 4X4 ARAZİ ARACI
1 ADET IVECO SU ŞEBEKE BAKIM ONARIM ARACI
1 ADET ISUZU IZGARA ROGAR TEMİZLEME ARACI
1 ADET MERCEDES KOMBİNE KANAL TEMİZLEME ARACI
1 ADET IVECO 4 TON KAPASİTELİ VİNÇ
DESTEK HİZMETLERİ
1 ADET SEPETLİ ARAÇ
2014 yılından itibaren Makine ikmal Müdürlüğümü araç filosuna alınan 79 Araç Ve İş Makinalarının tutarı toplamda yaklaşık 24 Milyon TL tutarındadır.