19.1.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Kütahya İl Protokolü ile birlikte, Yenidoğan İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

2017-2018 eğitim-öğretim yılı 1. yarıyılı sona erdi. Kütahyada 518 okulda öğrenim gören 92 bin 777 öğrenci bugün karne aldı.

Karne dağıtımına Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve veliler katıldı.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Protokolü ile birlikte sınıfları tek tek gezerek öğrencilere karnelerini, takdir ve teşekkür belgelerini teslim etti. Öğrencilere karne ile birlikte kitap da hediye edildi.

Karne dağıtım töreninde öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamladınız. Sizlerin kaliteli bir eğitim almanız için öğretmenleriniz ve bizler elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz. Sizlerden beklentimiz ikinci dönemde de derslerinize iyi bir şekilde çalışarak daha başarılı olup kendinizi geliştirmeniz. Tatil döneminde bol bol dinlenme ve kitap okumanızı tavsiye ediyor, hepinize iyi tatiller diliyorum dedi.

Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, öğrencilerle karne hatırası olarak günün anısına fotoğraf çektirdi.