22.1.2018

Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında her ay düzenlenen Bu Toprağın Ezgilerinin bu ay ki konuğu bağlama virtüözü İsmail Altunsarayı oldu.

Kütahya Belediyesi, Dünyanın en zengin içeriğine, en estetik yapısına ve en etkileyici tınısına sahip müziklerinden olan Türk Müziğinin usta yorumcularını Kütahyalılar ile buluşturmaya devam ediyor.

Hezar Dinari Kültür Merkezin de sahne alan bağlama virtüözü İsmail Altunsaray, dinleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. İsmail Altunsaray konserine, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Ali İhsan Ertaş, Fatih Kölgeli, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konserin sona ermesinin ardından Belediye Başkan Kamil Saraçoğlu günün anısına İsmail Altunsaraya çini tabak hediye etti.