2.2.2018

Kütahya Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı, 01.02.2018 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Başkan vekili Nuri Çetin Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisimiz, 2018 yılı sözleşmeli personel ücretlerinin tespiti konusu, Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlik Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik gereğince Kadro İptal Cetveli konusu, Kentimizin Batı kesiminde Dumlupınar Üniversitesi Merkez Kampüsü karşısı ve Uydukent Bölgesinde Kütahya Kenti Yeni Çevre Yolu Güzergahı Kontrol Alanı Yapı Yasağı Uygulanacak Alanın İmar Planlarına aktarılması konusu, isimsiz sokaklara isim verilmesi ve imar planı değişiklikleri konuları görüşülmüştür.

Toplantıya; Belediye Başkanı vekili Nuri Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri katıldı.