5.2.2018

Kütahya Belediyesi ve Radyo Enerji işbirliği ile ülkemizin tanınan Hocalarından A.Metin Balkanlıoğlunun sunumuyla Ümmet Diriliş Yolunda konulu konferans düzenlendi.
Ülkemizin tanınan ve sevilen Hocalarından A. Metin Balkanlıoğlu'nun Ümmet Diriliş Yolunda konulu konferansında tekbir ve dualar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin Bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekâtında görev alan Mehmetçik için yapıldı.

A. Metin Balkanlıoğlu, konferans sonunda Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin bölgesinde, teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla başlattığı Zeytin Dalı Harekâtına katılan Mehmetçiğimize ithafen duada bulundu.

Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş tarafından A.Metin Balkanlıoğluna çini tabak takdim edildi.