20.2.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir'e Kütahya Belediyesi'nin yapım aşamasında olan Yeni Hizmet Binası, Atık Su Arıtma Tesisi, Hayvan Rehabilitasyon Merkezi ve Zafertepe Yüzme havuzu şantiye alanlarını gezdirdi.
Şantiye gezisi kapsamında Zafertepe Mahallesinde yapımı devam eden yüzme havuzu inşaatını yerinde inceleyerek projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
7den 70'e tüm vatandaşlarımızı spora yönlendirmek amacıyla Kütahya Belediyesi tarafından ''Yüzme Bilmeyen Çocuğumuz Kalmasın'' projesi kapsamında, geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılıp inşaatı başlanan 3 bölgeden birisi olan Zafertepe Mahallesi yüzme havuzu çalışmaları hızla devam ediyor. Bu proje ile tüm çocuklarımızın yüzme öğrenmesi hedeflenmektedir.
Başkan Saraçoğlu, Kent Park ve Mehmet Akif Ersoy mahallesinde yapılan yüzme havuzları inşaatlarının da devam ettiğini söyledi.
Kütahyanın yenilenen kamu binalarıyla daha güzel bir görünüme kavuşacağına dikkat çeken Vali Ahmet Hamdi Nayir; Kütahya Belediyesinin tamamlanan ve yapımına devam edilen projelerini yerinde inceleme fırsatımız oldu.Kütahyamızda bir çehre değişikliği olacak. Hem Belediye binası hem Hükümet Konağı, yapımı devam eden diğer daireleri de düşünürsek Kütahya kamu binalarında daha kişilikli binalara kavuşmuş olacak. Bu işe Belediye ve Valiliğin önderlik yapmış olması bizim için hoş bir durum. Kütahyamızdaki genel değişikliğe, kamu kurum ve kuruluşlarımızın daha iyi binalara kavuşmasında Belediyemiz de üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. İnşallah şehrimize dışarıdan gelenler de burada kamunun tam temsil edildiği, bize yakışan binaları görmüş olacaklar. Birbirinden önemli projeleri kentimize kazandırmaları nedeniyle Kütahya Belediyesine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.
İncelemeler esnasında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayire Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş eşlik etti.