21.2.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar mahallesindeki temizlik çalışmalarını yerinde izledi
Belediye bünyesinde çalışan temizlik personelini ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar mahallesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan ziyaret esnasında mahallede oturan hemşerileri ile sohbet ederek talep ve temennilerini dinledi.
Mahalle ziyareti kapsamında okul çıkışı öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Saraçoğlu öğrencilerin fotoğraf isteklerini kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
İncelemeler sonrası mahallede çalışan İnşaat ustalarının öğle yemeği sofrasına davet edilen Başkan Saraçoğlu onlarla muhabbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Ziyaret esnasında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna, Başkan Yardımcısı Fatih Gölgeli ile Dumlupınar Mahalle Muhtarı Ahmet Güngör ve birim müdürleri eşlik etti.