22.2.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu okul ziyaretleri kapsamında öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.
Okul ziyaretleri çerçevesinde Vefa mahallesinde bulunan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, burada Okul Müdürü Mustafa Özünlü, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılandı.
Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda öğrenciler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Eğitim bizim için çok önemli, kitap okumayı sevdirmek, kitap okuma alışkanlığını artırmak ve yaygınlaştırmak amacıyla Sivil Toplum Kuruluşları ve Kurumlar işbirliği ile bu doğrultuda projelere imza atıyor ve destekliyoruz. 3 yıldır düzenlenen ortaokullar ve liseler arası Zihnen ve Bedenen Sağlıklı Nesiller İçin Kitap Okuma yarışmasının bu yıl 4. kez yeniden düzenleyeceğiz. Geçtiğimiz günlerde Kütahya Belediyesi, Kütahya Eğitim-Bir Sen ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imza protokolü gerçekleştirildi. Proje kapsamında Ortaokul 5. 6. ortaokul 7. 8. ve liseler olmak üzere 3 kategoriden oluşmaktadır. İlk üç kategoride 1. gelen çocuklarımızı gerekli çalışmaları yaparak Kudüs gezisine göndereceğiz. Çocuklarımızın ilk kıblemiz olan Kudüsü görmelerini arzu ediyoruz. Yarışmamıza sizleri de davet ediyor ve günde en az bir saat kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Çocuklarımızın, gençlerimizin en iyi eğitimi alabilmeleri için eğitime desteğimiz devam edecek, dedi.
Daha sonra öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplandıran Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu toplantı sonrası günün anısına Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul yönetimi ve öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.