23.2.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu okul ziyaretlerine devam ediyor.
Okul ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet mahallesinde bulunan Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, okul müdürü Soner Ceylan ve öğrenciler tarafından karşılandı.
Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda öğrenciler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Geçtiğimiz yıllarda başlamış olduğumuz okul ziyaretlerin de siz kıymetli öğrencilerimizle, evlatlarımızla bir araya geliyoruz. Amacımız geleceğin Yöneticilerine, Öğretmenlerine, İşadamlarına, Valilerine, Belediye Başkanlarına kendi tecrübelerimizi aktarabilmektir. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Her alanda kendinizi geliştirin ve mesleğinizin en iyisi olmak için çalışın. Sizlere güvenimiz tam, ne kadar iyi yetişirseniz bu ülkeyi daha iyi noktalara getirirsiniz. Sorularınız, bizlerden istek ve talepleriniz çok önemli. Ayrıca sizlerden ricam şehir kültürünü, şehir hayatını yaşamayı öğrenelim, öğretelim. Nedir? Kent mobilyalarımızı yani parklar, bahçeler, otobüs duraklarımızı koruyalım. Kendi malınızı nasıl titizlikle koruyorsanız onları da korumalısınız. Otobüs duraklarımızın tamamını yeniledik, parklarımızı yeniledik ama baktığımız zaman nerdeyse her gün bir otobüs durağının camının kırıldığını görüyoruz. Biz bu yatırımları sizlerin imkanları ile yapıyoruz. Yapılan tüm çalışmalar sizin paranızla yapılıyor. Dolayısı ile kendi malımıza, kendimiz zarar veriyoruz. Zarar verenleri uyaralım ve şehrimizi temiz tutalım. Okulu, sınıfı, evimizi nasıl temiz tutuyorsak sokakları ve caddeleri de aynı şekilde temiz tutmamız gerekiyor. Çöp atan büyüklerinize, biz söylersek sana ne diyorlar. Gelsin belediye temizlesin diyorlar. Ama siz evlatlarımız, büyüklerinizi ikaz ettiğinizde size itiraz edemezler. Kütahyamıza, değerlerimize hep birlikte sahip çıkalım, dedi.
Daha sonra öğrencilerin sorularını cevaplayan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu günün anısına Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.