1.3.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu okul ziyaretleri kapsamında öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.
Okul ziyaretleri çerçevesinde Zafertepe mahallesinde bulunan Şehit Selim Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Okul Müdürü Mehmet Zahid Behti, öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılandı.

Şehit Selim Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda öğrenciler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Bende imam hatip lisesinden mezun oldum.

Şehrimizin, ülkemizin çocuklarının böyle başarılı okullardan mezun olması bizleri mutlu etmektedir. İyi yetişmiş, tarih bilincine hakim, bilgiyle donanmış, geleceğe inancı sağlam bir nesil o ülkenin en büyük hazinesidir. Daha çok okuyan, daha çok düşünen, daha çok üreten bir toplum hepimizin ortak arzusudur. Geleceğin Türkiyesinde sizlerin de büyük sorumlulukları var. O yüzden bol bol kitap okuyun, dedi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.