3.3.2018

Kütahya Belediyesinin Kültür Sanat etkinlikleri devam ediyor.
Kültür Sanat programları kapsamında İşte O An adlı Spor Söyleşisi Programında eski milli futbolcu İlhan Mansız ve spor yorumcusu Erdoğan Arıkan Kütahyalılar ile bir araya geldi.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlenen program ilk bölümünde İlhan Mansız, kendi ağzından spor hayatını anlattı. Kariyerinde ki başarıları ve hiç beklemediği bir anda Milli Takıma seçildiğini, 2002 dünya kupasında attığı o unutulmayan gölünü anlatan İlhan Mansızı tüm salon pür dikkat ve büyük bir heyecanla dinledi. Programın ikinci bölümünde ise İlhan Mansız ve spor yorumcusu Erdoğan Arıkan izleyenlerin sorularını yanıtladı.
Bugün Belediye olarak farklı bir programa imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; İlhan Mansız ve Erdoğan Arıkanı Şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Farklı bir gece oldu o yılları hep birlikte yad ettik. Bizde Belediye olarak spora ve sporcuya her zaman destek oluyoruz. Buradaki en büyük amacımız, gençlerimizi madde bağımlılığı, sigara ve alkolden olabildiğince uzak tutmak ve zararlı alışkanlıklar edinmiş olanları bu sıkıntılardan kurtarmak ve spora teşvik etmek. Ben bu anlamda buraya katılan siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum, dedi.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu daha sonra İlhan Mansız ve spor yorumcusu Erdoğan Arıkana teşekkür ederek hediye takdim etti. Program sonrası İlhan Mansız hayranları ile günün anısına fotoğraf çektirdi.