6.3.2018

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında her ay düzenlenen Cansu Canan ile Buluşmalar programının bu ay ki konuğu İbrahim Sadri oldu.
Cansu Canan moderatörlüğünde her ay birbirinden değerli konuklarımızla birlikte, Cansu Canan ile Buluşmalar programına bu ay, sohbet ve şiir tadında Söyleşi ile Ünlü Televizyon programcısı, Şair ve Tiyatrocu İbrahim Sadri okuduğu şiirlerle gelen vatandaşlarımıza eşsiz sesi ile unutulmaz bir gece yaşattı.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleşen Cansu Canan ile Buluşmalar programına Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş,İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Programın sona ermesinin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, Cansu Canan ve İbrahim Sadriye teşekkür ederek günün anısına çini tabak hediye etti.