7.3.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu okul ziyaretleri kapsamında öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.
Okul ziyaretleri kapsamında Fatih mahallesinde bulunan Ali Güral Lisesini ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Okul Müdürü İsmail Baş, öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılandı.
Ali Güral Lisesi konferans salonunda öğrencilere hitap eden Başkan Kamil Saraçoğlu; Hedefiniz sadece sınıfı geçmek, üniversiteye girebilmek, olmasın. Bunları zaten başarırsınız. Geçmişte devletimizi yüz seksenin üzerinde Kütahyalı yönetmiş. Ülkemizin başkenti Ankara ve şuan bildiğiniz üzere ülkemiz Ankaradan yönetiliyor. Peki neden bu yöneticilerinde içinde Kütahyada yetişen hemşehrilerimiz yani sizler ileride bu devleti yönetmeyesiniz? Niye sizler üst bürokrat, müsteşar, bakan, genel müdür olmayasınız? Bizlerin sizlere güveni tam, başarabileceğinize inancımızda tam o yüzden ufkunuzu geniş tutmalısınız. Geleceğe daha emin adımlarla ilerleyebilmeniz, genel kültür, bilgi birikimi için, çok iyi cümle kurabilmeniz için, Türkçeyi iyi kullanabilmeniz için sizlerden ricam günde en az yarım saat kitap okumanız. Derslerinize katkısını göreceksiniz ve en az iki yaban dil öğrenin, dedi.
Ziyarette öğrencilerin merak ettikleri soruları cevaplayan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu toplantı sonrası günün anısına Ali Güral Lisesi, okul yönetimi ve öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.