7.3.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu okul ziyaretlerine Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile devam etti.

Zafertepe mahallesinde bulunan Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, okul müdürü Fethi Coşgun ve okul yönetimi tarafından karşılandı.

Okul yönetimi ve öğretmenler ile bir ayara gelerek öğrencilerle hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Sizler toplumun gelişip büyümesindeki en önemli faktörsünüz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, gençlerimizi büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren, onların iyi birer birey olması için elinizden geleni yaparak yarınlarımızı güvence altına alıyorsunuz. Kütahya Belediyesi olarak şehrimizde eğitimin kalitesini arttırma adına üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum, dedi.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, toplantı sonrası okul yönetimi ve öğretmenlerin Kütahya Belediyesi çalışmaları ile ilgili sorularını yanıtladı.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunan Başkan Saraçoğlu, yetkililerden bilgiler alarak okulun farkındalık köşelerini gezdi.