7.3.2018

Kütahya Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı, 06.03.2018 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Başkan vekili Nuri Çetin Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisimiz, İhtiyaç sahibi ailelere sosyal destek uygulaması kapsamında yapılan gıda yardımı miktarı konusu, 27 Ocak 2018 tarih ve 30314 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Elektronik Haberleşme İstasyonlarına Yer Seçim Belgesinin Verilmesi ve Ücretlerinin Belirlenmesine ilişkin yönetmelik gereğince 2018 yılı Belediyemiz gelir tarifesinde yer alan yer seçim belgesi ücreti konusu, DSİ 34. Bölge Müdürlüğü tarafından İkizhöyük köyü sulama kooperatifine yapılan sulama kuyularının kullanım yetkisinin, borç ve alacaklarıyla beraber Kütahya Belediyesi'ne devri konusu, isimsiz sokaklara isim verilmesi ve imar planı değişiklikleri konuları görüşülmüştür.

Toplantıya; Belediye Başkanı vekili Nuri Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Fatih Gölgeli, Murat Arık, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri katıldı.