8.3.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 1. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Seher Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Şyi ziyaret etti.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 1. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Seher Mensucat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Şyi ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Fabrika Müdürü Ramazan Karaoğlan ve Fabrika personeli tarafından karşılandı.
Fabrikada çalışan hemşehrilerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak çiçek takdim eden Belediye Başkan Kamil Saraçoğlu; Fedakarlığı, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sunan kadınlarımızı, hayatın her alanlarında etkin bir şekilde görmek bizleri mutlu ediyor. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, çalışarak ülkemiz ve şehrimizin gelişimine en az erkekler kadar katkı koyan tüm kadınlarımızı yürekten kutluyorum, dedi.
Üretim alanlarını inceleyerek, Fabrika Müdürü Ramazan Karaoğlandan bilgiler alan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna, Kütahya Vali Yardımcısı Kenan Eski, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık ile Fatih Gölgeli eşlik etti.