8.3.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 1. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Keramika Seramiki ziyaret etti.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle 1. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Keramika Seramiki ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Fabrika yetkilileri ve çalışanları tarafından karşılandı.
Keramika Seramik fabrikasında çalışan hemşehrilerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak çiçek takdim eden Başkan Kamil Saraçoğlu; Hanım kardeşlerim, sizler tüm meslek kolları başta olmak üzere, fabrikalarda, tarlalarda kısacası toplumun her alanında ailelerinizin geçim mücadelesine destek vermek amacıyla çalışıyorsunuz. Yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren yine siz kadınlarımızdır. Bu sebeple 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum, dedi.
Üretim alanlarını inceleyerek, Fabrika yetkililerinden bilgiler alan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna, Kütahya Vali Yardımcısı Kenan Eskin, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık ile Fatih Gölgeli eşlik etti.