12.3.2018

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında her hafta çocukları tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor.
Tiyatro gösterimini torunları ile birlikte izleyen ve miniklerin yoğun ilgi gösterdiği Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kütahya Belediyesi olarak sizler için hazırlamış olduğumuz tiyatro oyununa hoş geldiniz. Tiyatroya göstermiş olduğunuz ilgi bizleri çok mutlu etti. Bu nedenle bir seans olan oyunlarımızı iki seansa çıkarttık. Sizlerin hep böyle gülen yüzlerle, geleceğe heyecanla bakmanızı ve çok mutlu olmanızı istiyoruz. Sizler için parklar yapıyoruz, bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Her hafta düzenlediğimiz çocuk tiyatrolarımızda tekrar görüşmek dileğiyle, dedi.
2 seans olarak oynanan oyun sonrası tiyatroculara günün anısına Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu tarafından hediye takdim edildi. Daha sonra oyuncular ve minik tiyatro severler sahnede günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.