12.3.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, sevgi yolunda bulunan Babam Çarşının açılışını gerçekleştirdi.
Babam Çarşının açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kütahyamızda istihdam yaratan yatırımcıların destekçisiyiz. Açılan her yeni iş yeri aş demek, istihdam demektir. Kütahya Belediyesi olarak esnafımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. İşletme sahiplerine bu girişimlerinden dolayı teşekkür ediyor, birçok kişiye iş istihdamı sağlayacak olan bu işletmelerimizin sahiplerine ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diliyorum dedi.
İşyeri açılışı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Vali Yardımcısı Arif Yalçın, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaşımızın katılımı ile gerçekleştirildi.