21.3.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekcinin katılımı ile Denizli Colossae Termal Hotelde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Ege Bölge toplantısına katıldı.
Toplantı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekcinin açılış konuşması ile başladı.
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kayanın Başkanlığında gerçekleştirilen Ege Bölgesi AK Partili Büyükşehir, İl, İlçe, Belde Belediye Başkanları ve İl Genel Meclis başkanları ile üyelerinin katıldığı Yerel Yönetimler Ege Bölge toplantısında İl Belediye Başkanı olarak sunum yapan Başkan Saraçoğlu, yapmış olduğu projelerden bahsederek, tecrübe paylaşımında bulundu.
Yerel Yönetimler Ege Bölge toplantısının ikinci bölümü Bakan Yardımcılarının sunumu ile devam etti.
Toplantıya Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Manisa, Afyonkarahisar, Aydın, Muğla, İzmir, Uşak, Denizli, ve Kütahya belediye başkanları ve İl Genel Meclis başkanları ile üyeleri katıldı.