23.3.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, okul ziyaretlerine Kütahya Anadolu İmam Hatip Lisesi ile devam etti.

Okul ziyaretleri çerçevesinde Alipaşa mahallesinde bulunan Kütahya Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, okul müdürü Hasan Ali Sarıtaş ve öğrenciler tarafından karşılandı.

Kütahya Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda öğrenciler ile sohbet ederek tavsiyelerde bulunan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Geleceğimizin teminatı olan siz değerli gençlerimizin devletine ve milletine faydalı, eğitimli kültürlü ve bilgili bireyler olarak yetişmeniz için bizlerde tecrübelerimiz ve deneyimlerimizle sizlere yol gösterici olmaya gayret ediyoruz. Sizin meslek ve eğitim hayatınızdaki başarınız başta ülkemizin geleceği olmak üzere İslam Ümmetinin de geleceğini yakından ilgilendirmektedir. Dünyayı tanımak, teknolojiyi ve bilimi muhakkak takip etmeniz lazım, dünya hızla değişiyor, bu değişime ayak uydurmanın yolu bol bol kitap okumak ve araştırma yapmaktır. Ecdadımız 600 yıl boyunca tüm zorluklara rağmen bunu başardıysa torunları olarak ta bu emanete sahip çıkacağız, ecdadımıza layık nesiller olacağız, dedi.

Daha sonra öğrencilerin merak ettikleri soruları cevaplayan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu günün anısına Kütahya Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.