23.3.2018

Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatroları ilk yetişkin tiyatrosunu sergiledi.
Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatroları, Benim Güzel Pabuçlarım oyunundan sonra Çanakkale 1915 yetişkin tiyatrosunu tiyatroseverlerin beğenisine sundu.

Yunus Emre Obutun yazdığı, Kürşat Karamannın yönettiği ve Osman Doğannın genel sanat yönetmenliğini yaptığı Çanakkale 1915 tiyatro gösterimi Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatroları kursiyerlerinden oluşan oyuncu kadrosuyla seyirci ile buluştu.

Gösteri öncesinde sahneye çıkan tiyatronun yönetmeni Kürşat Karaman; Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatroları olarak, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlunun iradesi ve destekleriyle hem gençlerimizi yetiştiriyor hem de ortaya çıkan eserleri sizlerle buluşturuyoruz. Bizlere bu imkanı sağlayan ve Kütahyayı Sanat üretip Sanatçı yetiştiren bir şehir haline getiren Belediye Başkanımıza ayrıca bizleri ilk gösterimizde yalnız bırakmayan siz değerli seyircilerimize teşekkür ediyorum, dedi.

Hezar Dinari Kültür Merkezinde sahnelenen Çanakkale 1915 tiyatro gösterimi sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatroları kursiyerlerini tebrik ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.