23.3.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, okul ziyaretlerine devam ediyor.
Okul ziyaretleri kapsamında Hekim Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu okul müdürü Fikret Yılmaz ve öğrenciler tarafından karşılandı.
Hekim Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda öğrenciler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Evinizde küçük de olsa bir kütüphane bulundurun. Kitap okumayan birinin başarılı olma şansı çok düşük. Zamanınızı boşa harcamayın. Mesela televizyonu az seyredin, telefonlarınızla mümkün olduğunca az ilgilenin. Büyük bir yarış içindesiniz. Sizi diğerlerinden farklı kılan bir şeyler olmalı. Mutlaka yabancı bir dil öğrenin. Ancak disiplinli bir şekilde çalışırsanız başarılı olursunuz. Başarılı olmanızı sağlamak için bizler de üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gayret sarf ediyoruz, dedi.

Daha sonra öğrencilerin sorularını cevaplayan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu günün anısına Hekim Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.