26.3.2018

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde bu hafta Arda ile Ceren müzikali sahnelendi.
Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında bu hafta TRT çocuk kanalının sevilen karakterleri Arda ile Ceren tiyatro sahnesinde misafirimiz oldu. Çocukların sevgilisi Arda ile Cerenin sevimli arkadaşları Kedi Köpek ve Kaplumbağa ile izleyicilerine interaktif olarak sahnelenen müzikal gösteri ile miniklere keyifli dakikalar yaşattı.
Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde 2 seans olarak oynanan oyun sonrası tiyatroculara günün anısına Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş tarafından hediye takdim edildi. Daha sonra oyuncular ve minik tiyatro severler sahnede günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.