26.3.2018

Kütahya Belediyesi ile Kütahya Anadolu İlim ve Araştırma Vakfının ortaklaşa düzenlediği "Vefatının 58. Yılında Bediüzzaman Said Nursi" anma programı gerçekleştirildi.

"Vefatının 58. Yılında Bediüzzaman Said Nursi" anma programı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.
Doç. Dr. Atilla Batur'un moderatörlüğündeki panelde Prof. Dr. Musa Kazım Yılmaz "Bediüzzaman ve İttihad-ı İslam", Yrd. Doç. Dr. Mehmet Göktaş "Bediüzzaman'ın Fikir ve Eylem Planında Müsbet Hareket Temelli Tebliği" başlıklı konuşmalara yer verildi.

Vefatının 58. yılında Bediüzzaman Said Nursi'nin anlatıldığı panele, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ve vatandaşlar katıldı.

Program sonunda katılımcılara teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcı Ali İhsan Ertaş, Doç. Dr. Atilla Barut, Prof. Dr. Musa Kasım Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Göktaşa günün anısına çini tabak hediye etti.